Hej, organizuję z Panem z http://peise.com.pl/ kurs instruktora r.r. połączony z instruktorem szkolenia podstawowego PZJ. Planujemy zrobić to we wrześniu.
Nie wiem właśnie, jakiś czas temu pytałam o pracę z ogłoszenia i laska mi odpisała ze tylko instruktor z certyfikatem. Nie wiem o co chodzi, nigdzie nie mogę się tego doczytac i nikt nic nie wie.
hmm, kiedyś certyfikaty instruktorom nadawał minister sportu, obecnie uprawnienia (certyfikaty) nadają podmioty takie jak http://peise.com.pl na podstawie odpowiedniej noty prawnej, jak wiadomo PZJ, ma swoja skale szkolenia instruktorów. Z tego co wiem innych certyfikatów nie ma...
Achaja - w jaki sposob "polaczony" z kursem szkolenia podstawowego ? Ja mam kurs rr, a chcialabym isc dalej, robic kolejne kursy. Napiszesz cos wiecej ? :kwiatek:
To samo, co organizuje Toporzysko będzie organizowane również w "Ekwadorze" we wrześniu tego roku. Jest możliwość zorganizowania takiego kursu wcześniej przy grupie min 10 osób.
niestety wciąż poszukiwany jest luzak-opiekun do stajni ok 40 km od Olsztyna (od maja). wszelakie info na pw. z zakwaterowaniem, pensją i rozwojem jezdzieckim.
a ja się jeszcze przypominam drodzy olsztyńscy voltowicze że 28 kwietnia organizujemy I TOWARZYSKIE ZAWODY W STAJNI NOVUM - ujeżdżenia plus skoczki 😅 zainteresowanych proszę o kontakt :kwiatek:
Stajnia Dągi zaprasza na III Towarzyskie zawody w skokach przez przeszkody Dągowiada 2012. Zawody odbędą się 26.05.2012, początek o godz. 11.00. Zawody rozpoczną się konkursem klasy mini LL. Następne konkursy LL, L i P jeśli będzie wystarczająca ilość chętnych. Oczywiście jak co roku po zawodach mega impreza końska ;D W najbliższym czasie podam pełne propozycje. Już teraz wszystkich serdecznie zapraszam 😉
To ja przypominam, że wielkimi krokami zbliża się wizyta Pana Wojtka Mickunasa w Ekwadorze 🙂 20-22 kwietnia. Można się zgłaszać jeszcze do 16 kwietnia (termin przedłużony). W programie także seminarium z Krzysztofem Skorupskim, autorem książki „Psychologia treningu koni”.
Ja na pewno sie pojawie, zeby sie zobaczyc z dr Skorupskim - w koncu moj trener tak blisko, takiej okazji nie mozna przegapic ! 😜
Pytanie do olsztyniakow - czy ktos bylby chetny na skorzystanie z uslug HB Contact (dopasowanie siodel, siodla i popregi na miare)? Jesli znajdzie sie pare osob chetnych, to zaplanuja trase w nasze okolice 😉
Szczerze powiem, ze nie wiem. Pewnie by je po prostu wzial ze soba gdyby juz tu byl 😉 Jakbys mogla podpytac ludzi u Robsona, czy moze ktos bylby chetny ?
jakoś na dniach będzie u mnie photoblogowa CZLUCHO ze sprzętem nowym i używanym, jeżeli ktoś byłby chętny to pisac, co kto konkretnie potrzebuje i Czlucho odwiedzi również inne stajnie.
a ja mam problem bo zagubiłam swojego starego meila na ktorego zakładałam konto i ogłaszam iz mam nowy login :kwiatek: i przypominam wszystkim o naszych zawodach towarzyskich 🏇 PROPOZYCJĘ
I TOWARZYSKIE ZAWODY W STAJNI NOVUM!!! 28.04.2012r. (sobota)
1. Organizator: stajnia „Novum” 2. Termin zawodów: 28 kwietnia 2012 r. 3. Miejsce: Kobyłocha 5, 12-100 Szczytno (12km przed Szczytnem) 4. Warunki techniczne: zawody – plac piaszczysty, rozprężania- trawiasta oraz kryta hala. 5. Sędzia ujeżdżenia: Malwina Grabarczyk Sędzia skoki: Paulina Adamiak 6. Gospodarz toru: ekipa stajni Novum 7. Sekretariat: Ola Sudnikiewicz 8. Zabezpieczenie medyczne: na miejscu 9. Termin zgłoszeń: 26 kwiecień 2012r. do godz. 20.00. Zgłoszenia do konkursów bardzo prosimy przesyłać na adres alexandrasudnikiewicz@wp.pl , nr kom: 604 092 147, gg 558929, fejsbuczka oraz bloga oraz osobiście . Przy zapisach byłabym wdzięczna o umieszczaniu informacji – wiek konia, rodzice konia. Z jakiej stajni pochodzi zawodnik i koń. 10. Istnieje możliwość wynajęcia boksu –ilość ograniczona także dla osób zainteresowanych proszę o szybki kontakt.
Konkurs nr 1. kl. - L2 Konkurs nr 2. kl. - P7 Konkurs nr 3. kl. - mini LL z oceną stylu jeźdźca Konkurs nr 4. kl. – LL dwufazowy Konkurs nr 5. kl. – L dokładności z rozgrywką Konkurs nr 6. kl. – P zwykły
12. Osoby niepełnoletnie proszone są o zgodę rodziców do wzięcia udziału w zawodach. 13. Opłaty od jednego konia: wpisowe za całe zawody - 40zł. Boks 30zł/dzień. Każda zmiana na liście startowej po jej wydrukowaniu, czyt. 27.04.2012r godz 8.00 -opłata 10 zł (nie dotyczy skreśleń). 14. NAGRODY: flot’s dla 25% najlepszych koni w konkursie, nagrody rzeczowe za pierwsze 3 miejsca w konkursach. 15. Organizator zastrzega sobie prawo dokonania zmian w programie zawodów. 16. Za ewentualne kradzieże, wypadki, szkody i zdarzenia losowe powstałe w czasie trwania zawodów lub podczas transportu organizator nie ponosi odpowiedzialności. 17. Dojazd i transport koni na własny koszt.